وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

دلار ۴۸ هزار تومانی هم در بازار خریدار ندارد

دلار ۴۸ هزار تومانی هم در بازار خریدار ندارد نرخ انواع ارز در هفته‌ای که گذشت روند نسبتا ثابتی را تجربه کرد و البته نوسانات قیمتی دلار، یورو و سایر ارزها روند نزولی در بازار آزاد (غیر رسمی) داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شنبه هفته جاری (۲۴ تیر ماه) بازار ارز با ثبات نسبی قیمت نسبت به آخرین ساعات معاملات در روز پنجشنبه هفته گذشته (۲۲ تیر ماه)، کار خود را آغاز کرد، اما این روند تا دیروز با ثبات و البته با نوسانات کم و نزولی بود.

به عنوان مثال هر دلار آمریکا در روز شنبه هفته جاری (۲۴تیرماه) در بازار آزاد (غیررسمی) به حدود ۴۹ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده بود، اما همین نرخ تا روز یکشنبه با کاهش چند صد تومانی مواجه شد. امروز اما به کاهش نرخ خود ادامه داد تا به قیمت ۴۹ هزار تومان برسد، البته در ساعات گذشته این نرخ همچنان نزولی بود و دلار تا لحظه انتشار خبر به کانال ۴۸ هزار تومانی هم رسید.

دلار ۴۸ هزار تومانی تا ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در روزهای گذشته نیز همچنان مشتری ندارد و مردم بیشتر فروشنده هستند تا خریدار. یورو نیز در نخستین روز این هفته در حدود ۵۵ هزار تومان معامله شده بود، اما بعد از گذشت دو روز، یعنی امروز نرخ آن با کاهش ۵۰۰ تومان مواجه و ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

درهم نیز از حدود ۱۴ هزار تومان در ابتدای هفته روی ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان تا ساعات گذشته ایستاد و سایر ارزها نیز در بازار به تبعیت از دلار و یورو روند قیمتی کم نوسانی و البته نزولی را تجربه کردند.

ثبات دلار و درهم و کاهش قیمت یورو در مرکز مبادله

البته نرخ حواله و اسکناس دلار و درهم در روزهای گذشته از هفته جاری ثابت ماند و تغییری نکرد، اما قیمت یورو به صورت اسکناس و حواله کاهش یافت.

هر دلار آمریکا در مرکز مبادله به صورت اسکناس و حواله بدون تغییر ۴۲ هزار و ۲۵۹ تومان و ۳۷ هزار و ۵۰۸ تومان قیمت گذاری شد و افزایش جزئی یک و دو تومانی نسبت به روزهای گذشته را تجربه کرده است. اسکناس درهم نیز بدون تغییر ۱۱ هزار و ۲۳۴ تومان و نرخ حواله آن ۱۰ هزار و ۲۱۳ تومان تعیین نرخ شد.

یورو اما با کاهش قیمت نسبت به دیروز و روزهای گذشته مواجه شده است. هر اسکناس یورو ۴۶ هزار و ۳۰۳ تومان و حواله یورو ۴۲ هزار و ۹۴ تومان قیمت‌گذاری شد که در مقایسه با روزهای گذشته با افت چند صد تومانی مواجه شده است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار